27 juuni 2023

Eesti Loodusmuuseum kutsub laulu- ja tantsupeolisi tasuta külla

27. juunist 2. juulini ootab Eesti Loodusmuuseum tasuta külla kõiki XIII Noorte laulu- ja tantsupeo osalejaid. Tasuta sissepääsu tagab laulu- ja tantsupeo osaleja käepael.

„XIII Noorte laulu- ja tantsupeo „Püha on maa“ üks põhiväärtusi on austus emakeele, isamaa ja meid ümbritseva looduse vastu. Soovime tänada laulu- ja tantsupeo korraldajaid ja osalejaid rohelise mõtteviisi edendamise eest ning tänutäheks kutsume kõiki lauljaid ja tantsijaid Eesti Loodusmuuseumisse, Eesti loodust täis majja Tallinna vanalinnas,“ ütles Eesti Loodusmuuseumi direktor Heidi Jõks.

„Laulu- ja tantsupeole on tulemas tuhandeid osalejaid erinevatest Eesti paikadest. Pakume head võimalust proovide vahel meie muuseumis inspiratsiooni koguda ning nautida ilusat ilma muuseumi kaunis hoovis, kus saab soovi korral ka laulu üles võtta,“ ütles Jõks ja lisas, et ka Loodusmuuseumi kollektiivist on pühapäeval laulukaare all esinemas lausa kolm lauljat.

Lisaks püsiükspositsioonidele on muuseumis hetkel üleval Peeter Lauritsa näitus „Miski on kõigiga seotud“, väliseestlasest lendoravate uurijale pühendatud näitus „Illar Muul – mees puu otsast“ ja animeeritud elamusnäitus Läänemerest „Tuur Maria unenägu“.

Eesti Loodusmuuseum (Tallinn, Lai 29a) on suvel avatud iga päev kella 10–18. Muuseum asub 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel Raekoja platsilt. Lähimad ühistranspordipeatused on „Balti jaam“ ja „Linnahall“. Lisainfo: loodusmuuseum.ee